16 Haziran 2010 Çarşamba

Temanızın Yazı Boyutunu Siz Belirleyin

Tarayıcımızın üst çubuğunda yer alan, Dosya, Düzem, Görünüm, Geçmiş, Yer İmleri, Araçlar, Yardım menüsünü ve içindeki seçeneklerde  dahil olmak üzere yazı fontlarının boyutundan hoşnut değilseniz bu eklentiyle yazı boyutunu istediğiniz şekilde değiştirebilirsiniz ve bu ilemi yaparken kullandığımız temada herangi bir değişiklik yapmıyor..  Eklenti,kulanımı gayet basit, işe yarar bir eklenti.





Eklentiyi https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/162063/ adrsinden kurabilirsiniz. Yazı fontunun boyutunu belirlemek için Tarayıcımızın alt çubuğunda yer alan eklenti ikonuna tıklamanız yeterli olacaktır veya Araçlar menüsünde yer alan Theme Font Size Changer seçeneğindende font boyutunu belirleyebilirsiniz. Ayrıca Üst çubukta sağ tık yapıp özelleştir seçeneğinden o eklenti ikonunu bulup üst çubuğa sürüklemek süretiyle sapitleyerekte eklentiye ulaşabilirsiniz.

Bir önceki eklenti gibi bu eklentiyide hazırlayan Barış Derin'e tekrar teşekkürler.

Not: Site içindeki yazı fontlarına etkisi yoktur. Yazı fontalrının boyutu için Tarayıcımızın kendi özelliği olan Ctrl + (birinci artı yok, ikincisi var) veya Ctrl + - kombinasyonunu kullanabilirsiniz.

Hiç yorum yok: