5 Kasım 2007 Pazartesi

Yahoo! Messenger 9.0 Beta Yayımlandı




MSN'deki arkadaşlarınızla da görüşebileceğiniz Yahoo! Messenger 9.0 beta ile ilgili tüm ayrıntılar

Yahoo! Messenger 9.0 ilk olarak beta ile karşımızda. Yepyeni arayüzü ile görücüye çıkan Yahoo! Messenger ile bildiğiniz üzere MSN'deki arkadaşlarınızla da mesajlaşabiliyorsunuz.

Yeni Yahoo! Messenger'da neler var?

  • Kişi listesi görünümü tamamen yenilenmiş. Arkadaşlarınızın resimlerini çok daha büyük olarak görme şansına sahipsiniz veya çok daha küçük bir kişi listesi yapabilirsiniz. Yanlızca üzerine farenizi getirerek mesaj, SMS gönderebilir veya sesli arama yapabilirsiniz.
  • Yeni kaplama ve ifadeler geliyor. Messenger penceresinin tepesindeki düğmeye basarak yeni kaplama seçebilir, Yahoo'nun daha önce düzenlediği ifade yarışmasından kazananların eklendiği yeni ifadeleri (emoticons) arkadaşlarınıza gönderebilirsiniz.
  • Sesli aramalar bu sürümde ekleniyor. Böylelikle arkadaşlarınıza direk telefon görüşmeleri yapabileceğiniz gibi, sabit veya cep telefonlarını da ücretli bir şekilde arayacağınız Skype benzeri bir sistem de eklenmiş. Daha da önemlisi, arkadaşlarınız size sesli mesaj bırakabiliyor, bunlar da MP3 biçiminde e-posta adresinize geliyor.
  • YouTube'dan videoları arkadaşlarınızla kolayca paylaşabiliyorsunuz. Entegre edilmiş video oynatıcıyla size gönderilen videoları direk messenger içinden oynatabiliyorsunuz.
  • Fotoğraflarınızı direk Flickr'da arkadaşlarınızla paylaşabiliyorsunuz.

Tanıtım Videosu : Yahoo! Messenger 9.0 Beta
Download: Yahoo! Messenger 9.0 Beta

Hiç yorum yok: