6 Kasım 2007 Salı

Nokia N98



Nokia N98 ile ilgili haberleri okuduğumda ve ürünün ekran görüntüleri görünce nihayet ,Nokia N93 ve N95 modellerindeki hantallığı bırakmışlar dedim. İphoneyi andıran bir görüntü olmasına rağmen bahsedilen özelliklerle iphoneye fark atacağı kesin. N98 ile ilgili edindiğim bilgileri buraya aktarayım 2008 son çeyreğinde Türkiyede olması beklenen Ürünün en büyük özelliği in tasarımından sonra tabiki 7 MegaPiksek kamerayla gelmesi.
Ürün , 3G desteği ile hızlı internet ve dosya transferi 2. dahili kamera sayesinde görüntülü görüşme, Wireless(kablosuz) ağlara bağlanabilme özelliği, Dokunmatik ekran, GPS desteği, El yazısı tanıma özelliği, Carl Zeiss mercek, Mobil Televizyon özelliği, DVB-H TV teknolojisi gibi özelliklerlede geliyor.
120Gr ağırlığında olacağı açıklanan ürünün ölçüleri ise şu şekilde Genişlik 60mm X Yükseklik 110mm X Kalınlık 15mm 150Mb Telefon hafızasına sahip ürün 2GB microSD (TransFlash) hafıza kartlarını destekliyor.
Macromedia Flash Lite desteği, Css, Javascript destekli gelişmiş web taracıyısı içermesi dışında MP3, WAV, AAC, AAC+, e-AAC, MPEG, AVI, AMR, 3GP formatlarıda okuyabiliyor.

Kamera Özellikleri



Çözünürlük 7.2 MP
1023
Dijital Zoom
20X
2. Kamera özellikler 640 x 480
1023
Ekstra kamera özellikleri
Otomatik netleme, Self timer, Multi-shot özelliği ile 15 kare sürekli çekim imkanı, Çektiğiniz fotoğrafları blog hesabınıza direk gönderebilme imkanı, Carl Zeiss mercek, Makro modu, Kırmızı göz düzeltme
Optik Zoom
5X
Video kayıt formatı MPEG, AVI, 3GP
1023






Yazılım Özellikleri



Kullanıcı profilleri
Var
Hesap makinesi Var
1023
Takvim
Var
Senkronizasyon
Var
İşletim sistemi
Symbian
İşletim Sistemi versiyon
Symbian S70 3rd
Tema desteği
Var
Java Oyunlar
Var
Ekstra Uygulamalar Ofis uygulamaları
RealOne Multimedya Oynatıcısı
Resim ve Video düzenleme programı
Gelişmiş adres rehberi

Hiç yorum yok: