16 Ekim 2007 Salı

Sony Ericsson W910i

LetsGoDigital ve LestGoMobile siteleri, herzaman takkip ettiğim ve içeriğini çok beğendiğim sitelerden ikisidir.
İncelemeleri olsun, haberleri ile olsun beğenerek takip ederim. ayrıntılı ve güzel bilgiler sunarlar. o siteden bu ve bunundan sonraki mesaj içeriğinde aktaracağım incelemelr dışında daha bir çok inceleme (özellikle Fotograf Makinası konusunda ilgisi olanlara) yazısını sitede bulabilrisiniz LestGoDigital, LestGoMobile

ve Gelelim Sony Ericsson W910i haber içeriğine

2005 yılının ağustos ayında W800 modelinin duyurulmasından bu yana geçen süre içerisinde walkman cep telefonlarının satış rakamları 45 milyon adete ulaşmış durumda. Haziran 2006 tarihinde tanıtımı yapılan ilk Cyber-shot modelinin ardından ulaşılan satış rakamı ise 13 milyon adet. Bu başarını devamını sağlayacak olan bir model olan yeni Sony Ericsson W910i cep telefonu kullanıcıların müzik ve telefon deneyimlerini en üst seviyeye çıkarıyor. Yeni W910i mobil telefon Turbo-3G (HSDPA) hızlı bağlantı gibi çeşitli cazip özelliklere sahip bir model.



Sony Ericsson W910i

Sony Ericsson W910i walkman telefon

Sony Ericsson W910i walkman cep telefonu müzik, 3D oyunlar, video ve hızlı internet bağlantısı gibi eğlence ağırlıklı özelliklere destek veriyor. Telefonu ile kendi müziğinizi kendiniz de seçebiliyorsunuz. W910i cep telefonunun Shake (Sallayarak) kontrol özeliği sayesinde oyunlarda veya müzik dinlerken telefonu sallayarak çeşitli fonksiyonları gerçekleştirebiliyorsunuz. Sony Ericsson W910i cep telefonu 1GB kapasiteli Memory Stick Micro belleği sayesinde 900 adetin üzerinde müzik parçasını depolayabiliyor.

Sony Ericsson W910i telefon

Sony Ericsson W910i - MPS-70 seyyar Hoparlör seti

Sony Ericsson W910i cep telefonu ile birlikte uyumlu çeşitli aksesuarlar da kullanılabiliyor. Bu aksesuarlar arasında yer alan MPS-70 taşınabilir hoparlör seti ve HBH DS-220 stereo Bluetooth kulaklık seti aynı zamanda Sony Ericsson W910i cep telefonu ile renk uyumu da sergiliyor.

W910i Sony Ericsson

Sony Ericsson W910i Piyasaya çıkış tarihi

Sony Ericsson Müzik Pazarlama Bölüm Başkanı Ben Padley'in ürünle ilgili sözleri şöyle: "Kullanıcılarımızdan sürekli sevdikleri müzikleri yanlarında bulundurmalarının ve bu sevdikleri müzik parçalarını cep telefonlarına sıkıntı yaşamadan yükleyebilmenin onlar için ne kadar önemli olduğuna dair görüşler alıyoruz. Sony Ericsson W910i cep telefonumuz ile müzik parçalarını telefona aktarmayı veya internetten indirmeyi çok daha kolay ve hızlı bir hale getirdik." Sony Ericsson W910i walkman cep telefonunun kırmızı ve siyah gövde rengi seçenekleriyle ekim 2007 tarihinden itibaren piyasalarda olacak.

Hiç yorum yok: