16 Ekim 2007 Salı

Sony Ericsson K850i

2005 yılının ağustos ayında W800 modelinin duyurulmasından bu yana geçen süre içerisinde walkman cep telefonlarının satış rakamları 45 milyon adete ulaşmış durumda. Haziran 2006 tarihinde tanıtımı yapılan ilk Cyber-shot modelinin ardından ulaşılan satış rakamı ise 13 milyon adet. Bu başarını devamını sağlayacak olan bir model olan yeni Sony Ericsson K850i cep telefonu kullanıcıların müzik ve telefon deneyimlerini en üst seviyeye çıkarıyor. Yeni W910i mobil telefon Turbo-3G (HSDPA) hızlı bağlantı gibi çeşitli cazip özelliklere sahip bir model.


Sony Ericsson Cybershot K850

Sony Ericsson K850i Cyber-shot telefon

Sony Ericsson K850i Cyber-shot cep telefonu otofokus özellikli 5 megapiksel dijital kameraya sahip. Telefonun kamerası Xenon flaş ve Video Light fonksiyonlarına da sahip. Telefon bu gelişmiş özellikleriyle deneyimsiz kullanıcıların dahi son derece kaliteli fotoğraflar çekebilmelerine olanak tanıyor. Ayrıca telefonda bulunan Photo Fix fonksiyonu sayesinde tek bir tuşa dokunarak fotoğrafların ışık dengesi otomatik olarak ayarlanabiliyor.

Sony Ericsson K850i telefon

Sony Ericsson K850i Piyasaya çıkış tarihi

Sony Ericsson Görüntü Pazarlama Bölüm Başkanı Totté'nin ürünle ilgili sözleri şöyle: "Sony Ericsson en iyi cep telefonu modellerini üreten firmalardan biridir. Ancak Sony Ericsson K850i modelimiz ile kullanıcılara 0 güvenebilecekleri dijital kamera özelliğini de sunmuş oluyoruz. BestPic, Photo Fix ve Auto Rotate gibi eşsiz fonksiyonları kullanıcı dostu bir yapıda ve sezgisel kullanım özellikleri eşliğinde Sony Ericsson K850i modelimizde sunuyoruz." Sony Ericsson K850i cep telefonu ekim 2007 tarihinden itibaren piyasalarda.

Sony Ericsson K850i

Sony Ericsson K850i - 2.2 inç ekran

Sony Ericsson K850 CyberShot cep telefonunun 2.2 inç (5.6 cm) büyüklüğündeki ekranı ile yapılan işlemler ve çekilmiş olan görüntüler rahatlıkla izlenebiliyor. Telefonun ayrıca çekilmiş olan görüntüleri döndürme fonksiyonu da bulunuyor.

Hiç yorum yok: