16 Ekim 2007 Salı

Samsung G600

Cep telefonu pazarında uzun süredir yer alan Samsung adına yaraşır başarılara imza atmış durumda. Günümüzde mobil telefonlar gittikçe daha kapsamlı cihazlar haline geliyor. Bu senenin başlarında 5 megapiksel kameralı Nokia N95 modeli duyurulmuştu. Bunu Sony Ericsson’un K850i modeli izledi de şimdi de Samsung’un SGH-G600 cep telefonu karşımızda. Kayar kapaklı olarak adlandırılan modellerden olan Samsung G600 cep telefonunun 5 megapiksel dijital kamera gibi oldukça kapsamlı özellikleri bulunuyor. Samsung SGH G600 cep telefonunu tüm detaylarıyla sizler için inceledik.

G600

Samsung G600 - 5 megapiksel Kamera

Telefonun 5 megapiksel resim çözünürlüğüne sahip dijital kamerasını kullanabilmek için telefonun kayar kapağını açmanız gerekiyor. Küçük dahili flaş telefonun arka yüzünde objektifin hemen yanında konumlandırılmış. Bu, küçük boyutlarda olmasına rağmen oldukça güçlü bir flaş. Telefonlardaki dijital kameraların kalitesi normal dijital fotoğraf makinelerine benzer seviyelere sahip olmaya başladı.

Samsung G600 Kamera

Samsung SGH-G600 - Tasarım

Daha önce de defalarca tanık olduğumuz gibi Samsung'un ürettiği cep telefonlarında tasarıma büyük bir önem verdiğini görüyoruz. Samsung G600 modelinde de bu durum aynı. Keskin dış hatlar ve yumuşak çizgilerin oluşturduğu kombinasyon ürüne son derece hoş bir görünüm kazandırırken aşırılıklardan da kaçınılmış. Samsung G600 iş dünyası kullanıcılarının dahi hoşlanacağı bir tasarıma sahip.

Samsung SGH-G600 - Bellek

Samsung SGH-G600 cep telefonunun bellek kapasitesi microSD bellek kartları ile arttırılabiliyor. microSD bellek kartları farklı veri depolama kapasitelerinde ve hızlarda bulunuyor. Biz G600 telefon incelememizde hızı ve dengeli yapısı nedeniyle SanDisk 2GB microSD bellek kartını tercih ettik. Kullanıcılar SanDisk 2GB microSD Memory Kit paketini de tercih edebilirler. Bu pakette bir microSD bellek kartının yanısıra iki adet de adaptör yer alıyor.



Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us

Hiç yorum yok: