28 Ağustos 2012 Salı

Mozilla Firefox 15.0 Final Sürüm


Mozilla'nın yayınladığı Firefox sürümleri içinde bana göre en sorunlu sürümü 14. sürümdü.
Yakınımdaki bir çok kişi bu sürümle oldukça fazla sorun yaşadı. Bir kaçınında sorununu Firefox 15.0 sürümünün betasını kurararak ortadan kaldırdık ve sorunun ana kaynağı Firefox  14 sürümü olmakla birlikte bazı sürümlerde bu ana kaynak Firefox 14. sürümüne adepte olamayan Flash Player programı olduğunu gördük (en azından bugün yeni sürüm Flash Player sürümü güncellemesiyle birlikte bir bilgisayar devam eden sorun ortadan kalktı).

Yeni yayınlanan Flash Player sürümle bazı kullanıcıların sorununu ortadan kaldıracaktır ama başka sorunlarla karşılaşmamak için  Firefox'un yeni sürümü Firefox 15.0 sürümünü kurmak en iyisi olacak sanırım. Sadece Flash Player güncellemesiyle yetinmemek eniyisi olur.

Bu arada Flash Player güncelllemesi otomatik olarak gelmeyen arkadaşlarında Flash Player sürümünün en son sürümünü sitesinden indirmelerini tavsiye ederim.

Firefox'un yeni sürümü Firefox 15.0 sürümünü aşağıdaki linklerden indirip kurabilirsiniz. Linkler Mozilla firmasının indirme linkleridir ve beta veya günlük deneme sürümü olmayıp kararlı son sürümdür.

Şimdiden iyi kullanımlar.






Firefox 15.0 Windows Türkçe sürümünü buradan


Firefox 15.0 Linux Türkçe sürümünü buradan


Firefox 1.5 Mac Türkçe sürümünü buradan indirip, kurup kullanmaya başlayabilirsiniz.


Hiç yorum yok: