12 Aralık 2011 Pazartesi

1 yıllık Ücretsiz Advanced SystemCare Pro 4.2


Iobit firmasının kullanıcılara suduğu bu program uzun zamandır milyonu aşkın  kişi tarafından kullanılmakta  ve Bilgisayarında sorun olan bir çok kullanıcısına da  sorunlarında odukça yardımcı olmakta.

Bazı zamanlar yapılan çeşitli kampayalar sayesinde  bu program kullanıcılarına bir yıllık ücretsiz olarak dağıtılmakta  işte bu kampanyalardan bir tanesiyle daha Iobit Advanced SystenCare Pro programı bir yıllık süre zarfında kullanıcıların hizmetine sunulmakta. Aslında bu tür kampanyalarda verilen lisans anahtarı genelde Iobit sitesinin kendi sitesinden dağıtılmakta ama bu tür sadece bir lisans anahtarıyla yapılan kampayalarda genelde patlıyor ve lisans anahtarı geçersiz hale geliyor.. İnşallah bu o kampanyalardan bir olmaz.

Aşağıda da aktaracağım lisan anahtarı şuan için çalışmakta ve hatasız bir şekilde (internet bağlıyken) lisansı kabul etmekte.



Lisans Yönetimi bölümüne F31C7-DC165-BBBD3-1F7FA lisan kodunu girmeniz yeterli olacaktır.
Bu lisans anahtarının 31 Aralık 2011 tarihine kadar  etkinleştirmeye devam edebileceğinizi ve bu tarihten sonrada etkinleştirme işleminin son bulacağınıda belirteyim.

Şimdiden iyi kullanımlar.

Lisan Anahtarında ileriye dönük bir sorunla karşılaşırsanız daha önce yayınladığım buradaki mesaj içeriğine gözatmanızı tavsiye edebilirim :)













 

Hiç yorum yok: