20 Aralık 2010 Pazartesi

Ücretsiz Ashampoo Anti-Malware (180 Günlük)


Bilgisayarınızda herangi bir Antivirüs programı yoksa veya kullandığınız Antivirüs programından memnun değilseniz, genel olarak ürünlerini beğendiğim Ashampoo firmesının bu Anti Malware programını kurup kullanmaya başlayabiliriziniz.

Kampanya dahilinde bu programı 180 günlük peryotta ücretsiz olarak kullanmanızı sağlayacak olan key numarasını almanızı sağlayacak Promosyon sayfasının linkini aşağıda bulabilirsiniz.

Program, Virüs, Worm (diğer tabiriyle solucan), Trojan, Keylogger, Rootkits, Dialer (bununla uğraşan kalmışmıdır acaba), Bots gibi zararlıların yanısıra Spyware, Adware ve istenmeyen çerezleride  bulup, siliyor (veya karantinaya alma işlemini yapıyor).

Program, güvenlik detayları haricinde Winoptimizer hizmetinide beraberinde getiriyor.


 Ashampoo, Softpedia işbirliği çerçevesinde sağlanan bu kampanyadan yaralanmak için yapmanız gereken buradan kampanya sayfasına gitmek ve Free Donload yazan yerden programı indirmeniz yeterli olacaktır.

Programı kurduktan sonra sizden bir e-posta adresi isteyecek, e-posta adresinizi girdikten sonra e- postanıza gelen mesaj içeriğinde yer alan linke tıklamay suretiyle program için gerekli olan serial numarasına ulaşabilrsiniz.

İyi kullanımlar.

Hiç yorum yok: