4 Haziran 2010 Cuma

Schillr Stereoscopic 3D Viewer



Son zamanlarda bir 3 Boyut rüzgarı devam ediyor gidiyor. Bu rüzgar sadece Sinemave Televizyonla sınırlı kalmıyor aynı zamanda resim konusunda da  bu rüzgarın etkisini hissediyoruz.
Birçok resim düzenleme programı artık düzenleme içine 3 boyut özelliğinide dahil etmeye başladı. Ama siz diyorsanız bu etkiyi programla değilde internet üzerinde çözeyim....işte ozaman bu eklenti tam size göre  diyebilirim. eklentiyi kurduktan sonra 3 boyutlu yapmak istediğiniz (internet üzerinde) resmin üzerine gelip sağ tık yaptıktan sonra schillr 3d viewer menüsünden istediğiniz seçeneği seçerek gözlüğünüze uygun 3 boyutlu görüntüyü oluşturabilirsiniz ve renklerin sağa sola kayma işleminin düzenlemsini yapmanıza da olanak sağlıyor.

Eklentiyi https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/9888/  adresinden indirebilirsiniz. Ufak bir hatırlatma yapayım. Bu eklenti daha henüz moziila tarafından araştırlmadı uyarısı yer alıyor ve eklentiyi kurmak isteyen arkadaşlar Continue Download ikonuna basıp devamında bu eklentiyi indirebilirler.
Her nekadar Mozilla bu eklentiyi daha henüz incelemiş olsada kendi sitesine göz attım ve herangi bir olumsuzluk göremedim. McAfe SiteAdvisor tarafındanda güvenilir katagori olan Yeşil ikonla derecelendirilmiş (aynı şekilde Wot).





Hiç yorum yok: