16 Temmuz 2011 Cumartesi

Veri Kurtarma Yazılımı RecoveRx


Transcend Türkiye Facebook sayfasına üyeliğimden dolayı etkinlikler ve diğer bilgi içerikleri geliyor ve Çarşamba günü gelen bir bildirimi (Facebook'a pek girmediğim için daha yeni gördüm) sizleler paylaşmak istedim.

Şuan işinize yaramasa da mutlaka yarayacak bir zaman dilimi olacağını düşünerek elinizn altında bulunmasını tavsiye edebilirim.

Bazen hiç olmadık bir zamanda,  harici diskimizde veya taşınabilir disklerimizin birinde verilermiz silinip, bilgilerimizi kaybedebiliriz. İşte bugün size aktaracağım bu program bu verileri geri almaya yarıyor.

Daha fazla uzatmadan sitede yer alan içerikleri ve programın linkini aktarayım.



Hafıza kartınızın, flash sürücünüzün, müzik çalıcınızın veya harici disk sürücünüzün bozulması üzücüdür. Data kaybı yaşamanız yada tamamen tahrip olması çok daha kötüdür. Neyse ki kolay kullanılabilen ve çok güçlü kurtarma özellikleri olan RecoveRx veri kurtarma yazılımı ile zarar gören dosyaları birkaç tıklama ile geri getirebilmek şimdi mümkün.
Peki RecoveRx’i bu kadar inanılmaz yapan ne ?
★     Neredeyse herşeyi kurtarabilir
Sadece fotoğraflar değil, dijital dökümanlar, müzik ve video dosyalarını da kurtarabilirsiniz.
★     Çok geniş cihaz desteği
SD, Memory Stick, SmartMedia, Compact Flash I & II, Micro Drive, XD ve MMC tipi kartları destekler, dijital fotoğraf çerçeveleri, MP3 müzik çalıcılar, USB flash sürücüler, harici hard diskler ve hatta katı hal sürücüleri (SSD) bile.
★     PC ve MAC uyumlu
PC ve MAC kullanıcıları, RecoveRx aracını indirip güvenle kullanabilirler.
İlk önce programı indireceğimiz adrese gidiyoruz.


http://www.transcend-info.com/Products/RecoveRXTool/RecoveRXTool.asp

veya Windows sürümü için doğrudan bu http://www.transcend-info.com/Support/DLCenter/PRT_SendKey.asp?Link=RecoveRx_Win_new.zip adrese gidiyoruz ve karşımıza çıkan sayfada e-postamızı ve gerekli seçenekleri seçiyoruz. (Dil içeriği olarak Türkçe olsada program ingilizce olarak geliyor)




Progaram zip dosyası halinde geliyor. Programı açtıktan sonra RecoveRx_Win_new klasörüne ve onunda içerisinde yer alan RecoveRx_v1.3 klasörüne giriyoruz ve + işaretli ikonun yer aldığı RecoveRx uygulamasına tıklıyoruz.

Programın kullanımı ile ilgili içerikler aşağıda mevcut (Aynı zamanda site içerisindeki içeriktir)







1 yorum:

Veri Kurtarma dedi ki...

Thanks for sharing, I love reading you should post more often...