29 Mayıs 2010 Cumartesi

Lost Bitti Tartışmalar Bitmedi

Lost'un final ölümü beklentileri karşılamayaınca odukça fazla eleştiri aldı. Final bölümüne yapılan olumsuz eleştiriler hergün artmaya devam etsede bu kez hiç umulmadık bir kişiden oldukça sağlam bir destek aldı. Bakalım bu destek sonrası yapılan eleştrilerde gerilemele olacak mı?

Bu güzel video için, Nessima.com'a, video'ya hazırladığı altyazı ile  bambaşka bir içeriğe dönmesini sağlayan kewl arkadaşımıza  ve  altyazıya katkılarını (imla konusunda) esirgemeyen InDiviX'ten sevgili Legend Arkadaşıma (emeği geçen, düşünen, uygulayan herkese) teşekkürlerimi sunuyorum.

Ve gelelim Lost'un final bölümüne açıkça desteğini gösteren o şahsın açıklamalarının ve Lost'un final bölümünü beğenmeyenlere karşı olan tavrının yer aldığı video içeriğine.





2 yorum:

Adsız dedi ki...

Selamlar, InDivX'ten Legend ben.

Öncelikle belirteyim, yorumu onaylamana gerek yok, bir şeyi açıklığa kavuşturmak istedim. Videonun da sonunda gördüğün gibi altyazıyı hazırlayan aslında Nessima'dan dostum "kewl". Ben sadece birkaç tane imla hatasını düzeltmiştim. Yani yazıda sadece benim değil de, onun da adı geçerse müteşekkir olurum. :)

Videomuzu blogunda yayınlandığın için teşekkürler. Beğenmene çok sevindim. :)

İyi günler, kendine iyi bak.

AliY dedi ki...

Uyarın için teşekkür ederim.
"kewl" arkadaşımızıda konu içeriğine dahil ettim.

Çöküş filmininin bu şekilde bir uyarlamayla yeniden gündeme geleceğini hiç düşünmezdim (birde Fenerbahçe ile ilgili uyarlaması var).
Beğenmemek mümkün değil. Oldukça güzel düşünülüp, aktarılmış.


Bu güzel çalışmadan dolayı emeği geçenlere tekrar teşekkür eder, yeni çalışmalarında kolaylıklar dilerim.