30 Mart 2010 Salı

Çok Yakışıksız!

Shiftdelete forumunda bir arkadaşın açtığı konu başlığında yer alan mesaj içeriğinden sonra  haneler dizinin dün Akşam yayımlanan bölümünü izledim ve hiç gereksiz, alakasız bir şekilde Peygamaber efendimizin Arapça yazılımını arka plana yerleştirip program hazırlamışlar. Konu Edirnede hava durumunun aktarılması olarak  ve sunum Cami duvarında geçiyor.
Sikecin detaylarında kesinlikle herangi bir hakaret veya yerici bir durum yok ama arkada kulalnılan fon çok yakışıksız olmuş.
Tabi ya ne olmuş oraya Peygamber efendimizin adı konulmuşsa da diyebilirsiniz. Birincisi siz hangi Caminin dışında bu şekilde Arapça olarak yazılan Muhammed  (a.s.) yazısını gördünüz, İkincisi O yazının önünde donunu indiren bir spiker hoş olmuş mu?
Çok yazık bu konularda insanların daha dikkatli olmasını isterdim.







1 yorum:

sinan dedi ki...

o pogramı akşam bende izledim. gerçeği söylemek gerekirse ; O kanalda hangi ahlaki, dini ve toplumsal değerlere dikkat ediliyorda ona edilsin..
aslında o tip programları ve kanalları izlememeliyiz..

bu arada tepkiniz için teşkkür ederim, böyle şeyler , bu tip kanallarda alıştıgımız için artık kalbimizi soğutmuştu.. hatırlattıgınız için tekrar teşekkrler