1 Kasım 2007 Perşembe

SanDisk Extreme III 8GB SDHC

SanDisk daha yüksek veri kapasitesi ve daha hızlı veri transferi sunan yeni bellek kartı SanDisk Extreme III 8GB SDHC’yi tanıttı. SanDisk Extreme 8GB SDHC flaş bellek kartı 6 MB/saniye minimum sürekli veri transferi hızına sahip. SanDisk’in görüntüleme ile ilgili bu ve diğer ürünleri Uluslararası Photoplus 2007 fuarında 1808 numaralı stantta tanıtıldı. 8 GB veri depolama kapasitesine sahip olan SanDisk Extreme III SDHC flaş bellek kartı 4.000 adetten fazla yüksek çözünürlüklü dijital fotoğraf veya 16 saate ulaşan MPEG-4 formatlı video görüntü depolayabiliyor. SanDisk 8GB kartının saniyede 20 megabayt okuma ve yazma hızı sayesinde aktarım işlemleri son derece hızlı gerçekleştiriliyor.

SanDisk SDHC 8GB

SanDisk SDHC 8 GB
SanDisk 8GB SDHC flaş bellek kartı 20 dolar değerindeki SanDisk MicroMate USB 2.0 kart okuyucu ile birlikte piyasaya sunulacak. Böylece kullanıcılara dijital fotoğraf ve video görüntü depolama ve aktarma işlemleri için tek bir çözüm sunulmuş oluyor. Kart okuyucu ve bellek kartından oluşan bu paketin ABD'de 179.99 dolar tahmini satış fiyatı ile piyasaya sunulması bekleniyor. Bu paket Avrupa'da satışa sunulacak. SanDisk'in yüksek performanslı taşınabilir MicroMate SDHC kart okuyucu cihazı görüntüleri bilgisayar ortamına son derece hızlı bir şekilde aktarabiliyor. MicroMate kart okuyucu SDHC bellek kartlarını olduğu gibi standart Secure Digital bellek kartlarını da okuyabiliyor.

SanDisk kart okuyucu
SanDisk yetkililerinden Tanya Chuang'ın açıklaması şöyle: "Nikon D80 ve Canon EOS-1D Mark II gibi SDHC tip bellek kartları ile uyumlu dijital fotoğraf makinelerinin sayısındaki artış sonucunda SanDisk Extreme III flaş bellek kartları maksimum güvenirlik, sağlamlık ve hızlı veri aktarım performansı sunan yapıları ile ideal bir seçenek oluşturmaya başladı. Ayrıca bu fotoğraf makinelerinin çoğunda video görüntü kayıt özellikleri de geliştiğinden dolayı bu bellek kartlarımızın 8 GB veri depolama kapasiteleri kullanıcıların daha uzun süreli video görüntüleri kayıt etmelerine olanak tanıyor."

http://www.letsgomobile.org

Hiç yorum yok: