23 Ekim 2007 Salı

izlesene com yenilendi

Image Hosted by ImageShack.us


500 bine yakın üyesi ve 156 bin video ile Türkiye’nin en büyük video topluluğu olan izlesene.com, içerik ve görsel olarak yenilendi. Yeni logo, amblem ve renklerle daha sıcak bir görsel tasarıma sahip olan izlesene.com, kullanıcılarına yenilenen altyapısı sayesinde daha hızlı video işleme ve yayınlama imkanı sunuyor. Nokta İnternet Teknolojileri’nin en büyük ikinci sitesi olan izlesene.com, yüzde 100 CSS tabanlı tasarımı ve bağımsız semantik XHTML sayfa yapısı ile iki renk seçeneği, yüzde 80 daha hızlı yüklenme, arama motorlarında maksimum bulunabilirlik sağlıyor. Ayrıca video keyfinizi kesintiye uğratmadan benzer, popüler, yeni videolar ve gönderen kişilerin videoları arasında gezinebilme imkanı da veriyor.

Her gün ortalama 280 bin ziyaretçinin gezdiği ve 1200 üyenin yeni kayıt yaptırdığı izlesene.com’un veritabanına günde yaklaşık 650 video ekleniyor. Ayda 100 milyondan fazla videonun izlendiği izlesene.com, Türkiye'nin en çok ziyaret edilen ilk 100 sitesi içinde yer alıyor. Yenilenen yüzünde izlesene.com’a eklenen Gruplar bölümü sayesinde kullanıcılar grup kurabilme, gruba katılma gibi özelliklere de kavuşuyor. Böylece her türlü ilgi alanıyla ilgili paylaşım grupları kurulabiliyor.

Türkiye’nin ilk ve en büyük video topluluğu izlesene.com, yeni kullanıcı kategorileriyle kullanıcılara yeteneklerini ‘ücretsiz’ olarak sergileme imkanı da sunuyor. Yeni kategorilerden
• Komedyen parodi, stand-up, skeç videosu çeken kullanıcılar için,
• Müzisyen Arabesk, Caz ve Blues, Fantezi, Halk, Hip-Hop, Klasik Müzik ve Opera, Latin, Metal, Özgün-Protest, Pop, Rap, Rock, Tekno müzik ve sanat müziği yapan kullanıcılar için,
• Yönetmen korku, kısa film, belgesel, haber vb. içerik üreten kullanıcılar için,
• Uzman ise yemek pişirme, bilgisayar oyunları gibi herhangi bir konuda uzmanlığını sergilemek isteyen kullanıcılar için geliştirilmiş birer yetenek arenası.

Hiç yorum yok: