13 Eylül 2007 Perşembe

istanbul.com uzantılı e-posta adresi istermisiniz?


Gmail. ve İstanbul.com işbirliği sayesinde, hem istanbul.com üyeliğine, hem de gmail altyapısını kullanan bir istanbul.com uzantılı mail adresine sahip oluyoruz.

isterseniz sitede ki ayrıntıları aktarayım. sonrasında mail alma yöntemine geçelim

Adı güzel, kendi güzel e-posta servisi: İşte size yepyeni istanbul.com. Üstelik dünya devi Google’ın hayran olduğunuz Gmail altyapısı ve üstün özellikleriyle... (Gmail e-posta altyapısının sunduğu eşsiz olanaklar hakkında detaylı bilgi için tıklayın)

Gelin, siz de hemen ömür boyu sahip olacağınız istanbul.com adresinizi alın, hem Gmail altyapısı ile sunulan yüksek kapasiteyi ve birçok üstün özelliği özgürce kullanın, hem de İstanbul’un dünya tanıtımına katkıda bulunarak onu yeni e-posta adresinizde gururla taşıyın!

Üstelik istanbul.com e-posta adresine sahip olduğunuzda otomatik olarak istanbul.com üyesi de olacaksınız.
Ücretsiz İstanbullu e-postanızı almak için hemen tıklayın!







Bu işlemler sonrasında mailimize (vermiş olduğumuz alternatif e-posta) gelen mesajda ki aktivasyon linkini tıklıyoruz ve giriş bölümüne istanbul.com mail adresini aldığımı ismimizi (sadece ismimiz ,istanbul.com yazmıyoruz) ve daha önce oluşturduğumuz şifremizi girerek hem siteye üyeliğimizi, hemde e-postamıza kavuşmuş oluyoruz.

İyi kullanımlar

Not: Bir e-posta adresi almak için bukadar çok soruyu bugüne kadar görmemiştim, istanbul.com sayesinde görmüşte oldum :)

Hiç yorum yok: